اخبار برگزيده:
  1. مطالب منتشر شده در دسته ی "سلامت"
17
ماجرای سومین «پویش ملی سلامت» چیست

وزیر بهداشت پیشنهاد داده که سومین پویش ملی سلامت، برای جمعیت زیر ۱۸ سال کشور اجرایی شود تا از شرایط سلامت این افراد نیز اطلاعاتی به دست بیاید. شیوع بیماری‌های غیرواگیر که با مرگ و میرهای زیادی نیز همراه است، باعث شد تا وزارت بهداشت به فکر اجرا..

توصیه های طب ایرانی برای تغذیه در روزهای سرد سال
میرغضنفری عنوان کرد؛

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در خصوص نوع تغذیه در فصل سرما، توصیه هایی ارایه داد. سیدمهدی میرغضنفری گفت: افرادی که مزاج سرد دارند در فصول سرد سال بیشتر بیمار می‌شوند و در مقابل افراد گرم مزاج کمتر بیمار شده و در صورت بیماری ..

توزیع واکسن پنوموکوک برای پیشگیری از مرگ کودکان شیرخوار
فرشیدی عنوان کرد؛

معاون بهداشت وزارت بهداشت، در خصوص ورود واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری، توضیحاتی داد. حسین فرشیدی گفت: بیماری پنوموکوک عامل فوت بیش از هزار کودک شیرخوار در سال است که با این واکسن می‌توان از مرگ و میر کودکان به علت ابتلاء به بیماری..

تبعات مخالفت دولت با افزایش ۴۶ درصدی تعرفه پزشکی

شورای عالی بیمه با افزایش ۴۶ درصدی تعرفه پزشکی در سال ۱۴۰۳ موافقت کرده و حالا این پیشنهاد برای بررسی و چکش کاری به سازمان برنامه و بودجه رفته است تا در نهایت به تصویب هیات وزیران برسد. موضوع واقعی شدن تعرفه‌های پزشکی در کشور، به سوژه‌ای نخ نما..

چرا داروخانه های آنلاین رواج نمی گیرند؟

بهبود توزیع عادلانه دارو، تسهیل دسترسی در مناطق محروم و ایجاد رقابت سالم بین تمامی داروخانه‌ها از فواید طرح دارو رسانی آنلاین برشمرده می‌شود. شیوه‌ای که در بیش از ۱۰۰ کشور جهان رواج دارد. تا پارسال گردش مالی بالا و سود سرشار داروخانه‌داری معمو..

کوچ پزشکان به مشاغل دیگر/ از کدام رشته‌ها استقبال نمی شود
معاون وزیر بهداشت هشدار داد؛

معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به تعرفه‌های غیرواقعی، نسبت به کوچ پزشکان به مشاغل غیرپزشکی هشدار داد. سعید کریمی، با انتقاد از اینکه استقبالی از برخی رشته‌های مهم پزشکی مانند بیهوشی، طب اورژانس، اطفال و عفونی به دلیل تعرفه‌های غیرمنطقی و م..

محققان ایرانی ۲ «داروی نوترکیب» سرطان و بیماری‌ خودایمن ساختند
بروز عوارض کمتر بیماری ها؛

محققان دانشگاه تهران موفق به طراحی و تولید ۲ نوع داروی نوترکیب به منظور درمان بیماری های خودایمنی و برخی سرطان ها شدند. فاطمه عسگریه یکی از محققان دانشگاه تهران در حوزه بیوتکنولوژی صنعت و محیط زیست از طراحی و تولید ۲ داروی نوترکیب برای درمان ب..

افراد مبتلا به اختلال شخصیتی چگونه رفتاری دارند
یک روانپزشک عنوان کرد؛

یک روانپزشک گفت: افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی، دلبستگی به دیگران و قوانین زندگی اجتماعی ندارند. فربد فدایی در گفتگو با رادیو سلامت، با بیان اینکه افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی، دلبستگی به دیگران و قوانین زندگی اجتماعی ندارند..

موافقان حذف ارز ترجیحی دارو پاسخگوی دغدغه های مردم باشند
ابراهیمی عنوان کرد؛

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در واکنش به تبعات حذف ارز ترجیحی دارو، نکاتی را متذکر شد. یحیی ابراهیمی، با بیان اینکه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیر حل نیاز ارزی دارو و تجهیزات پزشکی به خاطر تحریم‌های اقتصادی است، افزود: افرادی که موافق ح..

مراقب عارضه‌های خطرناک تزریق چربی باشید
متخصص پوست و مو هشدار داد؛

یک متخصص پوست و مو، به افرادی که قصد تزریق ژل یا چربی دارند، هشدار داد حتما به پزشک متخصص و مراکز معتبر وزارت بهداشت مراجعه کنند. فهیمه عبدالهی مجد، با اشاره به علل و عارضه‌های تزریق چربی اظهار کرد: تزریق چربی یکی از روش‌های جوانسازی است. و..

نان سالم بخوریم تا کمتر مریض شویم/ اهمیت پخت نان کامل

قوت غالب مردم ایران نان است و این در حالی است که کیفیت نان‌های مصرفی در کشور، هنوز آن طور که باید، نتوانسته اند انتظارات متخصصین تغذیه را برای دسترسی به نان سالم و کامل، برآورده سازند. تقریباً مصرف سرانه نان به ازای هر سال ۱۷۰ کیلوگرم است و تز..

پرداخت سهم ارز شیرخشک هم مشکل ساز شد

بعد از چالش‌هایی که پرداخت یارانه دارو برای داروخانه‌ها ایجاد کرده است، حالا موضوع سهم ارزی شیرخشک هم به آن اضافه شد. بعد از اجرای طرح ثبت کد ملی نوزاد برای دریافت شیرخشک که سازمان غذا و دارو از ۲۰ مهر ۱۴۰۲، آن را کلید زده است؛ موضوع پرداخت سه..

کودک تا چه سنی باید شیر مادر بخورد/ اهمیت مصرف مکمل ها
متخصص تغذیه عنوان کرد؛

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد در دوره‌های سنی خاص از قبیل دوران شیرخوارگی، بارداری و شیردهی، نیاز به مصرف مکمل دارند. غلامرضا محمدی فارسانی، در گفتگو با برنامه «فراسو» افزود: کودکان اگر مواد غذایی را طبق برنامه درست و به اندازه استفا..

نامه مهم دفتر مخبر به وزیر بهداشت/ تعرفه‌ها ترمیم شود
به دنبال پیگیری سازمان نظام پزشکی ارسال شد؛

معاون فرهنگی اجتماعی معاون اول رییس جمهور، در نامه ای به وزیر بهداشت، موضوع اصلاح تعرفه‌ها را مورد توجه قرار داده است. در این نامه عنوان شده است که باید با همکاری سازمان برنامه و بودجه نسبت به ارائه پیشنهاد لازم برای ترمیم تعرفه‌های سال ۱۴۰۲ جه..

پیدا و پنهان تمدید پویش ملی سلامت/ کلانشهرها جا ماندند

پویش ملی سلامت، با هدف شناسایی و کنترل دو بیماری خطرناک یعنی دیابت و پرفشاری خون در کشور، از ۲۰ آبان ۱۴۰۲ کلید خورد و در ادامه تمدید شد. اما، کلانشهرها مشارکت بالایی نداشته اند. شیوع بیماری‌های غیرواگیر که عامل مهم در بروز مرگ‌های زودرس است، ب..

اگر حافظه ای مثل ساعت می خواهید بخوانید | رایحه درمانی برای تقویت حافظه شما

بسیاری از ما تا زمانی که دچار فراموشی نشویم به سلامت مغز خود اهمیت نمی‌دهیم؛ به اندازه کافی خوابیدن، ورزش کردن، دوری از استرس، آموزش زبان جدید و سرگرم کردن خود با پازل، رایج‌ترین توصیه‌هایی هستند که در مورد بهبود حافظه تاکنون دریافت کرده‌ایم. ..

داروخانه‌ها بی پول شده اند؛ شیرخشک و مالیات هم اضافه شد

داروخانه‌ها در صد روز پایانی سال، وارد بحران نقدینگی شده اند و این در حالی است که بیمه‌ها همچنان در پرداخت بدهی های خود به این موسسات، بدقولی می کنند. شرایط داروخانه‌ها بعد از اجرای طرح دارویاری، به طور کامل به هم ریخت. زیرا، قرار بود با واقعی..

افراد سحرخیز در معرض خطر بی اشتهایی قرار دارند
گزارش محقق ایرانی بیمارستان ماساچوست؛

یک مطالعه جدید ادعا می کند افرادی که سحرخیز هستند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بی اشتهایی هستند. به نقل از هلث دی نیوز، محققان خاطرنشان کردند که این اختلال با سایر اختلالات مانند افسردگی، پرخوری و اسکیزوفرنی متفاوت است، که به نظر می‌رسد همه آنها..

جدیدترین تصمیم‌ها برای دوره فلوشیپ پزشکی/ راه‌اندازی ۴ رشته جدید
وزارت بهداشت مصوب کرد؛

شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت جدیدترین تصمیم‌ها برای دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) را مصوب کرد. بر اساس مصوبه نود و نهمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی که بالاترین مرجع تصمیم گیری در خصوص رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی بالینی در کشور ..

برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
متخصص تغذیه عنوان کرد؛

یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت. منصور رضایی، مصرف ماهی‌های سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: ..

بانک سینا
بانک توسعه تعاون
تبلیغ