محسن رضایی:
تاریخ : 1398/11/6 16:47
شناسه : 209963

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید از ماهواره ظفر در دانشگاه علم و صنعت گفت: تلاش در عرصه علوم فضایی، یک مجاهدت عظیم در برابر دشمنان است

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم وصنعت از ماهواره ظفر که در آستانه پرتاب به فضا است، بازدید کرد.

وی شامگاه روز گذشته (شنبه) به دعوت محققان سازنده ماهواره ظفر به دانشگاه علم و صنعت رفت و ضمن بازدید از این ماهواره بومی، با پژوهشگران این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار، حضور ایران در باشگاه کشورهای سازنده ماهواره و توانایی جوانان ایرانی در قراردادن ماهواره ها در مدار را نشانگر رشد و پیشرفت روحیه خودباوری دانشگاهیان کشورمان ارزیابی کرد و گفت: جوانان انقلابی کشور توانسته اند یکی دیگر مرزهای دانش را پشت سر بگذارند. تلاش های شما در عرصه علوم فضایی، یک مجاهدت عظیم در برابر دشمنانی است که در مقابل جوانان ما دیوار بلندی از تردید را ساخته اند.

سرلشکر رضایی ادامه داد: در سه قرن اخیر ۲۵ جنگ در محدوده قلمروی ایران رخ داده است و هیچ جنگی نبوده که بخشی از خاک کشورمان را از ایران جدا نکنند. دفاع مقدس اولین جنگی بود که پنج استان ایران بلافاصله بعد از انقلاب به اشغال متجاوزان در آمد؛ اما با همت و ایثار جوانان ایرانی حتی یک وجب از خاک ایران کم نشد و پیروز شدیم.

وی با اشاره به رویاهای صدام برای موفقیت در جنگ تحمیلی اظهار داشت: صدام هم مانند آقای ترامپ که به تحریم ها دل بسته است، امید داشت که صد در صد موفق شود؛ اما جوانان گمنام ما که بعدها قهرمانان ملی ما شدند، مقابل این زیاده خواهی ایستادند و پیروزی های بزرگی را با حداقل امکانات به دست می آوردند.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد سپهبد مجاهد حاج قاسم سلیمانی افزود: همین شهید حاج قاسم سلیمانی در عملیات فتح المبین با بچه های استان کرمان، یک تیپ تشکیل دادند و در ارتفاعات چاه نفت در شمال جاده ی دزفول - دهلران فعال شدند. او با ایمان الهی و خلاقیت و اخلاص مراتب فرماندهی را طی کرد و راه ها را برای اسلام و انقلاب باز کرد. حالا وقت آن است که یکبار دیگر با همت شما آمریکا را شکست دهیم و اثبات کنیم که جوانان انقلابی ایران، تمام شدنی نیستند.

سرلشکر رضایی با تقدیر از پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: در الکترونیک و برق، در مکانیک، در علوم کامپیوتر و سایبر و بسیاری از دانش های نو، جوانان ایرانی استعداد فوق العاده ای دارند و نیاز است با اعتماد به نفس و حمایت مسئولان، حداکثر تلاش خود را در ابداع و اختراع و به کارگیری فناوری های بومی انجام دهند تا با انتقال دانش و تجاری سازی فناوری ها، تحقق اقتصاد دانش بنیان را پیگیری کنید.

وی با تاکید بر توکل محققان دانشگاهی به یاری پروردگار عنوان کرد: افق های بلندی را در پیش بگیرید و با عزم و اراده به حرکت تعالی بخش خود ادامه دهید.

ماهواره ظفر علم و صنعت ۱۱۳ کیلوگرم وزن دارد و عمر عملکردی آن در مدار حداقل ۵/۱ سال است.ماموریت این ماهواره تصویربرداری به صورت زمان واقعی و ذخیره و ارسال پیام ارتباط صوتی یک‌طرفه بین دو کاربر است.

پاسخی بگذارید