فرشته محقق _شاید اگر بخواهیم به دنیا رجوع کنیم و بدانیم سابقه تامین سلامت غذایی به جه سالی باز می گردد کمتر از ۲۰۰ سال باشد اما در دین ما از پیامبر اسلام حدیث داریم که پیش از خوردن غذا به غذای خود بنگرید در این توصیه به نگریستن در غذا نکته های زیادی نهفته است که هدف اصلی در وحله اول سالم بودن غذا و در مرحله دوم حلال بودن منبع در آمد. غذا است .
جرا که آموزههای تغذیه و بهداشت در اسلام با معرفی الگویی سالم و متناسب برای حصول سلامت جسم مبتنی بر تنوع غذایی، ایمنی، پاکی و حلیت غذا، معنویت در سلامت، آرامش روان و خلق نیکو را دنبال میکند. امنیت غذایی پایدار براساس امکان دسترسی و توزیـع عادلانه غذا در جامعه اسلامی، بهویژه برای خانوادههای کم درآمد و آسیبپذیر از دیگر آموزههای قرآن و حدیث است.
در کشور پژوهشکده های بسیاری در این حوزه ورود کرده و فعالیت می کنند. یکی از این نهادها اتحادیه تعاونی روستایی است که در زمینه تولید و اصلاح بذر فعالیت می کند و هدفش تولید و در عین حال تامین سلامت جامعه است. این مهم است که بذر کاشته شده از سلامت کافی برخوردار باشد تا محصول بدست آمده از برداشت سالم باشد امروز که محبث تراریخته بسیار اهمیت دارد باید از این نوع اتحادیه ها حمایت شود تا در نهایت شاهد سلامت جامعه باشیم جرا که در سال های اخیر به علت تغییر ذایقه و استفاده از محصولات تراریخته در جهان سلامت افراد را دستخوش تغییر قرار داده است برای داشتن جامعه برخوردار از سلامت جسمی لازم است از این نهادها حمایت شود.