گروه: سایر / یادداشت
تاریخ : 1402/11/11 12:37
شناسه : 405613

فرشته محقق _شاید اگر بخواهیم به دنیا رجوع کنیم و بدانیم سابقه ‏تامین سلامت غذایی به جه سالی باز می گردد  کمتر از ۲۰۰ سال ‏باشد اما در دین ما از پیامبر اسلام حدیث داریم که پیش از خوردن ‏غذا به غذای خود بنگرید در این  توصیه به نگریستن در غذا  نکته ‏های زیادی نهفته است که هدف اصلی در وحله اول سالم بودن غذا ‏و در مرحله دوم  حلال بودن منبع در آمد. غذا است .‏
جرا که  آموزه‌های تغذیه و بهداشت در اسلام با معرفی الگویی سالم ‏و متناسب برای حصول سلامت جسم مبتنی بر تنوع غذایی، ایمنی، ‏پاکی و حلیت غذا، معنویت در سلامت، آرامش روان و خلق نیکو را ‏دنبال می‌کند. امنیت غذایی پایدار براساس امکان دسترسی و توزیـع ‏عادلانه غذا در جامعه اسلامی، به‌ویژه برای خانواده‌های کم درآمد و ‏آسیب‌پذیر از دیگر آموزه‌های قرآن و حدیث است.‏
‏  در کشور پژوهشکده های بسیاری در این حوزه ورود کرده و ‏فعالیت می کنند. یکی از این نهادها اتحادیه تعاونی روستایی است که  ‏در زمینه تولید و اصلاح بذر فعالیت می کند و هدفش تولید و در ‏عین حال تامین سلامت جامعه است. این مهم است که بذر کاشته ‏شده از سلامت کافی برخوردار باشد تا محصول بدست آمده از ‏برداشت سالم باشد امروز که محبث تراریخته بسیار اهمیت دارد  باید ‏از این نوع اتحادیه ها  حمایت شود تا در نهایت شاهد سلامت جامعه ‏باشیم جرا که در سال های اخیر به علت تغییر ذایقه و استفاده از ‏محصولات تراریخته در جهان سلامت افراد را دستخوش تغییر قرار ‏داده است برای داشتن جامعه برخوردار از سلامت جسمی لازم است ‏از این نهادها حمایت شود.‏

پاسخی بگذارید