یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه های غذایی برای مقابله با تنگی نفس پرداخت.
منصور رضایی، مصرف ماهیهای سرشار از اسیدهای
چرب امگا ۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات
زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست و گفت: سرخ کردن ماهی با شعله ملایم باشد و
ترجیحاً ماهی به صورت بخارپز، آبپز و یا تنوری طبخ شود. افزودن انواع چاشنیها (آب
لیمو و آب نارنج) به ماهی بخارپز، تنوری و یا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن میشود.
وی افزود: چای سبز با داشتن مقدار قابل
توجه آنتیاکسیدان تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در
مقابل بیماریهای مختلف به ویژه بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا در زمستان،
اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیتهای فصل پاییز و آلودگیها میشود.
رضایی ادامه داد: نوشیدن چای سبز باعث آرامش
و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی میشود، ولی باید توجه داشت که مصرف بیش از حد
آن میتواند مضر باشد.
وی افزود: مصرف روزانه حداقل دو لیوان شیر
و مواد لبنی کم چرب، میتواند باعث کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بر بدن و دستگاه
گوارش شود.