تاریخ : 1396/03/1 18:11
شناسه : 44138

طبق گزارش رسیده، برای گرامیداشت نیم قرن برنامه‌سازی، برنامه‌سازان این شبکه رادیویی به بهانه  تولد این گوینده، جشنی تدارک دیدند.

در زاد روز عذرا وکیلی گوینده برنامه «سلام کوچولو» و «از سرزمین نور» جشن تولدی با حضور مهندس احمدپور مدیر شبکه و مدیران گروه‌های مختلف و برنامه سازان در راهروی رادیو ایران گرفته شد.

عذرا وکیلی در این مراسم گفت: بعد از 48 سال کار مداوم در رادیو و تهیه برنامه‌های مختلف در شبکه‌های مختلف رادیویی خصوصا رادیو ایران برای اولین‌بار واقعا  سورپرایز شدم. چرا که کلیه کارکنان شبکه رادیویی ایران به اتفاق مدیر شبکه و مدیران گروه‌های مختلف جشن کوچکی بر پا کردند و از همه مهمتر اینکه برای اولین بار من عکس همسرم را در کنار خودم به دیوار طبقه اول ساختمان شهدای رادیو دیدم و صدای تبریک همسرم را که هرگز ساختمان شهدای رادیو را ندیده بود، شنیدم.

عذرا وکیلی غیر از تهیه‌کنندگی و اجرای برنامه «سلام کوچولو» برنامه «از سرزمین نور» که به صورت نمایشی از زندگی حضرت محمد (ص) و به خاطر این برنامه از سوی مقام معظم رهبری تقدیر شده بود، دیگر فعالیت‌هایش است.

وکیلی تهیه‌کنندگی «سلام کوچولو» را قبل از انقلاب بر عهده داشت و حتی در زمان بمباران هوایی، برنامه را قطع نکرد.

انتهای پیام

پاسخی بگذارید