تاریخ : 1396/03/3 19:11
شناسه : 44892

حجت‌الاسلام و المسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ، به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه اشاره و خاطر نشان کرد: روز جمعه مردم حماسه آفریدند و با مشارکت  ۷۳ درصدی خود  به نوعی ایثار و فداکاری کردند. آن‌ها روز جمعه دشمنان خارجی ما را مایوس و حماسه‌ای بزرگ و به یادماندنی خلق کردند.

وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: سوم خرداد روز به یادماندنی در تاریخ کشور محسوب می‌شود. روز فتح خرمشهر در شرایطی رقم خورد که صدام اعلام کرده بود چنانچه ایران بتواند خرمشهر را بازپس بگیرد بصره را نیز به ایران خواهد داد. به همین دلیل فتح خرمشهر یک فتح الفتوح و روزی به یادماندنی در تاریخ انقلاب و هشت سال دفاع مقدس محسوب می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: دوست و دشمن جمهوری اسلامی ایران پیروزی فتح خرمشهر را تحسین کرد و همه دشمنان از این پیروزی انگشت به دهان گرفتند و متعجب شدند. این روز، روز بزرگی برای دفاع مقدس و رزمندگان و ملت ایران محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه روز فتح خرمشهر، روز ایثار، مقاومت و فداکاری بود، خاطر نشان کرد: ما در روز خرمشهر فقط خرمشهر را نگرفتیم بلکه همانطور که امام خمینی (ره) فرمودند فتح خرمشهر نه فتح خاک، فتح عقیده و ایثار و ارزش‌های اسلامی بود.

شهیدی در پایان با تاکید بر لزوم توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در کشور گفت: سوم خرداد باید هر ساله به عنوان روز پیروزی و فتح خرمشهر و ایثار و مقاومت و فداکاری تجلیل شود. چرا که با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، روز فتح خرمشهر الگوی اساسی برای فرهنگ محسوب می‌شود.

انتهای پیام

پاسخی بگذارید