تاریخ : 1404/06/8 22:37
شناسه : 411751

بوستان سلامت باقرشهر به دستور وزیر کشور افتتاح شد.




به گزارش شاخه سبز از شهرستان ری - آتنا تکیه: بوستان سلامت باقرشهر، یکی از پروژه‌های شاخص هفته دولت در شهرستان ری، با حضور فرماندار ویژه شهرستان ری و بخشدار کهریزک و به دستور ویدیوکنفرانسی وزیر کشور و استاندار تهران افتتاح شد.

 مرتضی همتی شهردار باقرشهر در جمع خبرنگاران اعلام کرد: این بوستان ۵ هکتاری شامل مسیر پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، فضاهای ورزشی و رفاهی و فضای سبز است و این مکان پیش‌تر ناامن بود اما با اجرای پروژه، تبدیل به فضایی امن و تفرجگاهی برای شهروندان می‌شود.

 وی افزود: ۳۵۰۰ درخت، ۷۵ هزار بوته و ۲۵ هزار گل فصلی در بوستان کاشته شده است، پس از افتتاح فاز اول، فاز دوم پروژه برای کیفی‌سازی فضای موجود اجرا خواهد شد.


گفتنی است: این بوستان در زمینی به وسعت ۵ هکتار ساخته شده و شامل امکانات متنوعی همچون پیست دوچرخه‌سواری و اسکیت به طول ۱۲۵۰ متر، پیاده‌راه سلامت به طول ۱۵۰۰ متر، ۳۰۰۰ مترمربع آسفالت، ۴۰۰۰ متر جدول‌گذاری و ۱۵۰ پایه روشنایی است. در این مجموعه همچنین ۹۰ ست نیمکت و سطل زباله نصب شده است.

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید